Secretul din spatele 432hz

Acoredeaza-te pe ritmul batailori inimii planetei noastre.

Pentru a putea intelege puterea vindecatoare din spatele celor 432hz, trebuie mai intai sa aflati despre o alta frecventa, 8hz. Se spune ca 8Hz este ritmul fundamental al planetei. Bataia inimii pamantului este mai bine cunscuta sub numele de rezonanta Schumann si este numita dupa fizicianul Winfried Otto Schumann, care la documentat matematic în 1952.

Rezonanta Schumann este o resonanta electromagnetica care are originea in descarcarile electrice ale fulgerului in interiorul cavitatii existente intre suprafata Pamantului si ionosfera. Aceasta cavitate rezoneaza cu unde electromagnetice in frecvente extrem de joase de aproximativ 7,86hz – 8hz.

Valurile obisnuite de ganduri ale creierului uman variaza de la 14hz la 40hz. Aceasta gama acopera numai anumite tipuri de dendrite apartintand celuleor creierului, predominant in emisfera stanga(mai rationala) a creierului, care este centrul activitatii.
Daca cele doua emisfere sunt sincronizate intre ele la 8hz, acestea functioneaza mai armonios, si cu un flux maxim de informatii. Cu alte cuvinte frecventa de 8hz pare a fi cheia intregului potential suveran de activare a creierului.

8 hz este deasemnea, frecventa de helix dublu in replicarea ADN-ului. Melatonina si Pinoline lucreaza la ADN, inducand un semnal de 8Hz pentru a permite metozei si repicarii ADN-ului. O forma de superconductivitate a temperaturii corpului este evidenta in acest proces.

Ce 8Hz are de a face cu tuning 432Hz?

432hz rezoneaza cu frecventa de 8hz. Pe scara muzicala unde A are 440hz, nota C este aproximativ 261.656hz . Pe de alta parte daca luam 8hz ca punct de plecare si lucram in sus cu cinci octave, ajungem la o frecventa de 256hz in a carei scala notele A, au o frecventa de 432hz.

Conform principiului armonic prin care orice sunet produs rezoneaza automat cu ceilalati toti multiplii ai aceleasi frecvente atunci cand punem C la 256hz, C din toate celelate octave incepe sa vibreze in “simpatie” si de altfel natural frecventa de 8hz este si ea prezenta. Uite de asta (pe langa toate celelate calcule matematice) pitch-ul muzical reglat la 432 oscilatii pe secunda este cunscut sub numele de tuning stiintific.

Acest tuning a fost aprobat în unanimitate la Congresul muzicienilor italieni în 1881 și recomandat de fizicienii Joseph Sauveur și Felix Savart, precum și de savantul italian Bartolomeo Grassi Landi.
În schimb, frecvența aleasă în Londra în 1953 ca frecvență de referință la nivel mondial și la care a fost acordată toată muzica de astăzi a ajuns să fie definită ca fiind “disharmonică” deoarece nu are nicio legătură științifică cu legile fizice care guvernează universul nostru.

Vindecarea naturală cu 432 Hz

432hz este intonatia armonica a naturii.
Conform informatiilor de mai sus, ascultarea muzicii reglata la 432hz face ca corpul tau si lumea organica care il inconjoara, sa rezoneze intr-un mod natural. Acest lucru va va umple cu un sentiment de pace si bunastare indiferent de cantecul ales.

Deschizandu-ti urechile si ascultand muzica pe 432hz ar aduce beneficii intregii planete si a tuturor celor care traiesc pe ea, in timp ce ascultarea muzicii reglata la frecventa “dizarmonica” de 440hz dauneaza provocand stres, comportamente negative si instabilitate emotionala.

Ascultarea muzicii pe 432hz rezoneaza in interiorul corpului, elibereaza blocaje emotionale si extinde constiinta. Muzica pe 432hz va permite sa acordati cunostintele despre universul din jurul nostru, intr-un mod mai intuitiv.

[vivafbcomment]

Leave a Comment