1. Fragmente

Artistul.

12512794_1108967965804068_1137017657563155252_nArtistul este o carte deschisa mereu la mijloc.

El traieste in prezent mai mult decat oricine. Viitorul este ceva obscur si nesigur. Desii stie unde trebuie sa ajunga (are si el tinte), drumul pana acolo va fi plin de peripetii.

Il vezi uneori stand, cautand in zare cu privarea… inspiratia. Artistul e un mare iubitor de frumos. Apreciaza in special modul in care sunt aranjate lucrurile fie ele naturale precum forma unor munti si locul in care sunt asezati in natura, fie banca din parc pusa perfect langa felinarul acoperit partial un salcam sau jocul umbrelor formate de soarele auriu de la ora 6.

E greu sa intelegi un artist. Artistul e acel care poate sa schimbe decorul indiferent unde s-ar afla. El e cel care poate, prin povestile lui sa iti schimbe realitatea.

Artistul e mereu pe scena.Daca intri in filmul lui s-ar putea sa iesi greu, sau sa nu mai iesi. Scanteia care ar trebuii sa te aduca la realitate poate face parte din decor iar trezirea sa fie una imaginara. Nu stii niciodata daca lucrurile s-au intaplat cu adevarat sau sau au fost doar o poveste a artistului.

(fragment “Nime’n drum cu’n sac in spate ” )

Comments to: Artistul.

Your email address will not be published. Required fields are marked *